Thursday, July 26, 2012

Salam Ramadhan

Assalamualaikum

Blum terlambat kan untuk saya ucapkan selamat menunaikan ibadah puasa... Semoga tahun ini lebih bermakna dan diberkati... Aminnn.....


Kami buat pertama kalinya menyambut Ramadhan ini bersama-sama setelah lebih 2 tahun berjauhan dan InsyaAllah, Syawal ini bersama-sama dengan baby... Alhamdulillah di atas segala rahmat-Mu Ya Allah...









Excited buat menu berbuka yg belum pnah dibuat Ramadhan kali ni...heeheh..terlebih excited seperti selalu..keskeskes...
Butter rice + ayam bakar mayones & strawberry panna cota...



Selamat menambah amal di bulan yang mulia ini..!!

[Posted using BlogPress from my
iPhone]

17 comments:

  1. Strawberry panna cota tu nmpk yummy sgt uols...terlioq nyer tgk...ai mmg suka desert gini (^∇^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nmpk je sdp kak ayu..xmjadi sgt sbb bt time pose..so, tawar skit...hehehehe

      Delete
  2. uwaa best2 seme... tak sabar juga nk tgk baby comei soo nanti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. doa2 kan moga selamat semuanya kaknis =)

      Delete
  3. mesti seronok tahun ni dah bersatu kembali. chewah.. moga selamat semuanya nanti. tak sabar nak tengok akachan! ;D
    Selamat berpuasa soo. :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.. seronok kan.. sy pun y pertama jg selepas 4 tahun...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...rezeki ramadhan kan kak.. =)

      Delete
  5. Salam ramadhan Soo... Moga ramadhan kali ini lebih baik dan bermakna dari tahun-tahun sebelumnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah kak...sama2 lah kte berubah ke arah yg lebih baik...

      Delete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. p/s:: nak add kat instagram blh search ayurosniza k @.@

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah hepi 4 u..finally dapat duk same2, puasa same2..:)
    cant wait 4 ur baby :)) same like faris, baby syawal hehehe
    slmt berpuasa dear fren :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..iallah bby syawal...nnt ry leh la jupe faris..

      Delete
  9. salam kenal dari duisburg..dan salam ramadhan jugak :D

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Salam sis da,, sedapnye buke puase..huhu.. Qaireen pun nak test gak acik da punye strawberry panna cota.. delicious..

    ReplyDelete