Wednesday, September 7, 2011

Volkswagen Auto Show 2011



Assalamualaikum


Only when a car defines an era, is it The car.

Only when a car gives its name to an entire generation, is it The car.

Only when a car provides security for the whole family, is it The car.

Only when a car employs technologies that break new ground, is it The car.

Only when today's car is already anticipating tomorrow, is it The car.


Come & Experience the Volkswagen Family at Bukit Jalil, 
September 10 - 11, 10am to 10pm  

Klik SINI kalau nak kenal VW family....



Salah satu impian saya, mahu jadikan salah satu car from VW family ni, my family....boleh...?






p/s : teringin nak pegi, tapi tak tau ngn sape.......uppa, cepat la balik...........


7 comments:

  1. Volkswagen merah itew cantek khen but ai terjah kedai keta owner tue ckp jgn beli sebab minyak pakai byk sangat...dah la kecik comey sangat...x padan ngan body ngeee

    ReplyDelete
  2. boleh2.. semoga impian jadi nyata nanti..;) cantik y putih tu

    ReplyDelete
  3. kak ayu : yeke kak? baru nk mtk uppa beli kan satu new beetle tu..hehehehe
    kak ez : doa2 byk2 kak....polo sy berkenan gaks...yg psti..cntik2 la vw nye kete nih... =)

    ReplyDelete
  4. einz pun mau juga volkswagen kelak.....usaha tok dapatkan????huhu...lau tak,,,,sekadar impian ^_^

    ReplyDelete
  5. Kak Ijan pun suka kete ni kecik comel je... entah bila dapat beli.hehe...

    Selamat hari raya Soo :)

    ReplyDelete
  6. owh kat mesia minyak mahal...better beli hybrid car untung sket...request mesti oppa beli la

    ReplyDelete