Friday, January 14, 2011

Trip to Dubai : Day 5





Salam


Hari kelima, ni hari last uppa leh bawak aku jalan-jalan & shopping...sebab bile dia dah kerja, malam jelah leh keluar, tu pon kalau dia balik awal..[ satu malam je this week leh jalan-jalan, hari-hari lain dia lambat..huwuwu]

Kami ke Jumeirah Beach...beach ni de open beach & private beach...



beach kat sini tak bagi bawak camera ke belakang sana..
dari jauh pon ok lah.. (^_^)




uppa ku ~




masuk beach park ni kena bayar 5aed per person
tp, tak de ape pon...tuk mandi ngan makan2 jelah




Burj Al-Arab, Dubai
The one & only 7-stars hotel in the world







@ Burj Al Arab & Wild Wadi
Wild Wadi is just like our Sunway Lagoon



@ Souk Madinat Jumeirah




Masa kat sini lah kami jumpa one group of Malaysian...satu family aku rasa...tapi, sombong giler..tak tegur pon kami..apatah lagi nak tolong kami snap pic...sib baik tourist lain baik hati.....



bus stop kat sini memang selesa...de aircond...


p/s : dah abis 1 week aku kat Dubai, another 1 week aku jadi full housewife...then fly back to Malaysia....alone......*Nanges....T____T









3 comments:

  1. besh nye p dubai..i wish could me there someday

    ReplyDelete
  2. Hello Soo, for a moment thought you a Korean. First time saya tengok a name like this. But sounds nice pronouncing it.
    I really enjoyed looking at your well taken pics here.
    Good looking hubby you have. And he has a lovely isteri too.

    You have a pleasant week and keep a song in your heart. Best regards,
    Lee.

    ReplyDelete
  3. anon : mmg besh pon...shopping paradise..!!

    uncle lee : thnx a lot..we really enjoyed our time there.. =)

    ReplyDelete